De 3 beste Aliexpress gadgets voor frituurfans

beste aliexpress gadgets

In deze blog gaan we het hebben over de 3 beste Aliexpress gadgets voor frituurfans. We hebben ze besteld, maar omdat het Aliexpress is duurt het nog minimaal 2 maanden voor het binnen is. Desondanks toch alvast deze blog.

3. Plastic Donut Maker Donut Maker Koekenpan Dispenser Donut Gemakkelijk Gemakkelijk Draagbare Arabisch Donut Gadget Taart DIY Bakken Gereedschap

Ja je leest het goed, een echte originele Aliexpress producttitel. Met deze Donutmaker kun je gemakkelijk donuts maken. Doe het deeg in het apparaat en doseer een donut door de knop met de springveer omlaag te duwen. Kijk, een perfecte donut, zo in je hete vet. Als dat niet smullen wordt. Het grootste voordeel van dit apparaat is dat het maar €2,08 kost. Oke, er komt wel nog €0,34 aan verzendkosten bij. Maar goed, als dat alles is. Je krijgt wel versgemaakte donuts (als het goed is)!

2. 1 stks Roestvrijstalen Halve Cirkel Stoom Rack Afvoer Olie Filter Rack Holder Frituren Rack Keuken Tools Gadgets 26*13 cm

Ja hoor, hij is terug! Het Chicken wing rekske van Franske! Maar nu nog handiger. Hang dit rekje aan je hete pan met olie. Perfect om je net gefrituurde lekkernijen even uit te laten lekken. En wat moet zo’n oplossing dan wel niet kosten? Nou, €2,50 inclusief verzending. Als dat geen goede deal is.

Beste Aliexpress gadgets

1. Keuken Accessoires Franse Fry Voedsel Zeef Scoop Vergiet Afvoer Scoop Gadgets voor Keuken Gereedschap Accessoire Thuis Gereedschap 2018

Hier zijn we nou al zo lang naar op zoek. Een geniaal design. Een knijper en een zeef in één. Nooit meer rotzooien en je vers gefrituurde schatten doorbreken terwijl je ze uit de pan probeert te halen. Uniek in oplossingsgerichtheid en een zeer schappelijke prijs. Voor €1,99 wordt dit product ook nog eens gratis naar jouw huis verscheept vanuit China! Met trots de nummer 1!

Beste Aliexpress gadgets

Dit zijn écht de beste Aliexpress gadgets voor frituurfans!

Hebben jullie deze beste Aliexpress gadgets ook besteld? Laat ons weten wat jullie ervan vonden. Vergeet ons niet te liken op Facebook en volgen Instagram! Maar voordat je dat doet, lees eerst ook nog even de geschiedenis van de frikandel. Als echte frituurfan moet je hiervan toch op de hoogte zijn?

Bye Before You Die!

Volg ons nu!
error

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *