Bizarre frituur records

bizarre_frituur_records

Frituren: voor de één een hobby en voor de ander zijn leven. Wij sluiten ons graag aan bij deze laatste groep. Er zijn altijd mensen die nog net iets verder willen gaan. In deze blog lees je over de onvoorstelbare prestaties die gezorgd hebben voor bizarre frituur records. Deze grote spelers verdienen niks anders dan lof. Denk jij dat je het beter kan?

Wereldkampioen frikandellen eten

Volgens een artikel van het Vlaamse blad HLN staat het wereldrecord frikandellen eten op de naam van de Belgische Sint-Niklazenaar Joachim Crape. Hij wist het wereldrecord te behalen door in een kwartier tijd 19,5 frikandel weg te werken. Dit zijn zonder twijfel resultaten waar wij allemaal jaloers op zijn. Wil jij je ook voorbereiden op een titelpoging? Lees dan hier onze tips voor een goed getrainde buik!

Wereldrecord grootste kroket

Het huidige wereldrecord van de grootste kroket staat al sinds 2007 op de naam van Van Dobben. De organisatie Guinness World Records was bij dit event aanwezig om de poging nauwlettend in de gaten te houden. Dit monster woog maar liefs 225kg en had een afmeting van 143 bij 47,3 cm. Het bakken van deze kroket der kroketten zou nooit in een normale frituurpan passen. Er is daarom gekozen om een takelwagen te vullen met 1.200 liter frituurvet. Als dat geen heerlijk bubbelbad was…

Bizarre frituur records

Wereldkampioen frietbakken

Ook dit bizarre frituur record gaat weer naar een van onze zuiderburen. Luc Driesen is de eigenaar van frituur Friteria Estrella in Malle. Om dit wereldrecord naar zich toe te trekken heeft deze frituurbaas 126 uur en 15 minuten boven het hete vet gestaan. Dat is wel even wat anders dan de Elfstedentocht.

Bizarre frituur records

Nog steeds zo zeker van het feit dat jij een van deze helden kunt verslaan? Wij willen je graag helpen bij het behalen van jouw dromen! Neem direct contact met ons op om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Ken jij nog andere bizarre frituur records? Laat het ons weten!

Like onze Facebookpagina en volg ons op Instagram, zodat jij op de hoogte blijft van de allerlaatste frituur-nieuwtjes! Lees hier bijvoorbeeld over de nieuwe frituur-jacuzzi bij Lidl!

Bye Before You Die!

Volg ons nu!
error

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *