Formule 1 naar Zandvoort onder bijzondere voorwaarde

Formule 1 naar Zandvoort.

Volgende week krijgt Nederland hoog bezoek van Formule 1 commercieel directeur Sean Bratches. Dit verklaarde hij afgelopen zondag in de paddock van het Circuit de Catalunya, Spanje. De verwachting is dat zijn bezoek gericht is op het tekenen van een overeenkomst omtrent de terugkeer van de Formule 1 naar Zandvoort. Er gaan echter geruchten rond dat er een belangrijke voorwaarde wordt gesteld, alvorens er een krabbel gezet wordt.

CO2 uitstoot verminderen

Volgens anonieme bronnen moet de uitstoot van milieu vervuilende gassen, die vrijkomen tijdens de Grand Prix, ver worden terug gedrongen. De oplossing die het meest voor de hand lijkt te liggen is het vervangen van de brandstof. Nederland staat bekend om de vele frietzaken en cafetaria. Deze produceren samen enorm veel afval frituurolie. Dit afval kan omgezet worden in bruikbare brandstof om de F1 wagens van snelheid te voorzien.

Formule 1 naar Zandvoort

FEBO biedt zich aan als mogelijke sponsor

Febo is als frituurgigant met meer dan 70 vestigingen de ideale sponsor om de terugkeer van de Nederlandse Grand Prix te laten slagen. De vestingen produceren samen voldoende afval olie om de 20 bolides de race uit te laten rijden. Na de snelle samenwerking met rapper Donnie en darter Raymond van Barneveld lijkt het ook binnen de huidige marketingstrategie van Febo te passen.

Formule 1 naar Zandvoort

Formule 1 naar Zandvoort!

Dit bericht berust uiteraard niet op feiten. Er zijn nog veel onduidelijkheden over de terugkeer van dit magische racefestijn naar Nederland. Het enige wat we nu kunnen doen is de kalmte bewaren en er voor zorgen dat Febo van voldoende afval vet voorzien is. We hebben alles over voor de terugkeer van de Formule 1 naar Zandvoort. Haal daarom komende week een extra snack uit de muur bij Febo! Een kleine bijdrage van veel mensen kan uiteindelijk tot een positieve beslissing leiden!

Wij hopen dat jullie weer genoten hebben van onze blog. Vond je het leuk? Vergeet ons dan niet op Facebook en Instagram te volgen! Lees daarnaast over HET product van 2019: de frituur-jacuzzi!

Bye Before You Die!

Volg ons nu!
error

One thought on “Formule 1 naar Zandvoort onder bijzondere voorwaarde

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *