3 frituur events in 2019

frituur-events-in-2019

Onze top 3 frituur events in 2019 bestaat uit het WK frikandellen eten, het Frituurfestival 2019 en de Nationale Krokettendag. Welke van deze drie is jouw favoriet?

WK frikandellen eten

Op 18 mei wordt in Rotterdam het WK frikandellen eten georganiseerd. Het event vindt plaats in Eurotrash United. Wij zijn ons al maanden aan het voorbereiden om een indrukwekkende score neer te zetten. Nederland is zoals voorgaande jaren goed vertegenwoordigd op dit Wereldkampioenschap. Het schijnt dan ook dat Nederlanders van nature beter zijn in het verslinden van frikandellen dan mensen die zijn geboren in andere landen. Houd vooral de Facebookpagina van het frituur event in de gaten voor verdere info. Dit wil je niet missen.

frituur events in 2019

Frituurfestival 2019

“EEN BOLOGNAISE SCHIJF, CARBONARA KROKET OF GA JE TOCH LIEVER VOOR DE SNERTKROKET? OF NEEM ZE GEWOON ALLEMAAL! BIJ HET FRITUURFESTIVAL IS GEEN SNACK TE GEK. JOUW WILDSTE SNACK-DROMEN KOMEN OP 2 JUNI UIT.”

Zo pronkt het op de website van het Frituurfestival. De Bruine Fruitschaal organiseert dit festival in samenwerking met Em2. Het is een stukje rijden (Groningen), maar dat hebben we hier wel voor over toch? Wat kunnen we verwachten van dit krokante concept? Er zullen veel snackinnovaties en concept-snacks gepresenteerd worden. Dit jaar is de vierde editie. Volgens de website gaan ze zichzelf weer overtreffen. Zien we jullie daar?

 frituur festival 2019

Nationale Krokettendag

9 oktober is het Nationale Krokettendag. De dag om al het goeds dat de kroket ons biedt te eren. Al is er wel ruimte voor verbetering in de consumptie van kroketten. Wij Nederlanders eten namelijk gemiddeld maar 25 kroketten per jaar. Het frituur event is er dus voor om je fantasie de vrije loop te laten gaan en nieuwe kroketcombinaties te creëren.

Image result for kroketten dag

Ben jij bij de frituur events in 2019? Laat het ons weten in de reacties!

Vond je ‘frituur events in 2019’ nou een leuke blog? Volg ons dan op Facebook en Instagram! Je kunt je ook inschrijven voor onze nieuwsbrief! Heb je nog geen genoeg gekregen van frituur-posts? Bekijk dan ook eens dit recept!

Bye Before You Die!

Volg ons nu!
error

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *