Frituur-jacuzzi bij Lidl

jacuzzi-bij-lidl

De zomer komt eraan en het seizoen van buitenfeestjes is weer begonnen. Bij een gezellige zomerborrel hoort natuurlijk ook een stevige bittergarnituur. Lidl heeft speciaal voor jullie de frituur-jacuzzi ontwikkeld. Op de website van Lidl zijn de eerste specs al te vinden. Wij hebben de voordelen voor jullie op een rijtje gezet.

Specificaties van de frituur-jacuzzi bij Lidl

De langverwachte frituur-jacuzzi is nu beschikbaar bij de Lidl! De frituur-jacuzzi bij Lidl is geschikt is voor ieder feestje! Doordat de pan opblaasbaar is, is hij makkelijk op te bergen na gebruik. De ingebouwde pomp zorgt ervoor dat de frituurpan binnen 2 minuten compleet is opgeblazen. Met een inhoud van 700 liter en een doorsnede van maar liefst 180 cm is er genoeg ruimte om een compleet feest van heerlijke snacks te voorzien. Jouw favoriete snacks krijgen een speciale behandeling met de 118 ingebouwde jets. Hiermee wordt een 360 graden bubbelstand gecreëerd, wat zorgt voor een gelijkmatig bakproces.

“Jezelf letterlijk en figuurlijk onderdompelen in luxe – en dan ook nog eens betaalbaar.”

Lidl, nederland

Zo luidt het op de website van Lidl. De party-frituurpan komt met een afstandsbediening, afdekzeil met ritssluiting, cijferslot én filtersysteem en afvoerslang-adapter. Je hoeft niet bang te zijn veel schoonmaakwerk te hebben aan dit apparaat. Dankzij het State of The Art filtersysteem doet u tot wel 8 keer langer met uw frituurvet! De afvoerslang zorgt er dan weer voor dat het gebruikte vet gemakkelijk afgevoerd kan worden.

Het krachtige verwarmingselement van 3000W zorgt ervoor dat het vet binnen no-time op temperatuur is, zodat de frituurpan ook gebruikt kan worden bij last-minute feestjes.

Jacuzzi bij Lidl

Ons oordeel over de frituur-jacuzzi bij Lidl

Dit alles voor een indrukwekkend lage prijs van €290,- . Wij hebben hem besteld en zijn onder de indruk van het gebruiksgemak, de prijs en de prestaties. Wat vinden jullie van deze innovatie op het gebied van frituurpannen?

Genoten van deze blog? Laat dan een reactie achter en bekijk onze andere blogs. Vergeet ons daarnaast niet te volgen op Facebook en Instagram!

Bye Before You Die!

Volg ons nu!
error

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *