Kip testen bij fastfoodrestaurants – Wat is jouw favoriet?

Al jaren is kip een populair ingrediënt in de keuken van fastfoodrestaurants. In deze blog bespreken we onze favoriete kipgerechten bij verschillende eetgelegenheden. Hiervoor zijn we bij McDonalds, KFC, en Tacobell geweest. Daarom nu deze blog: kip testen bij fastfoodrestaurants.

Kip testen bij fastfoodrestaurants
1 – McDonalds

McDonalds is vooral bekend van de cheeseburger en de Big Mac. Naast burgers verkopen ze bij de McDonalds ook kipnuggets, chickenstrips en kipburgers. Onze favoriet hierbij is toch echt wel de Chili Chicken. De Chili Chicken is met €1,25 dan ook zeer vriendelijk geprijsd. De krokante kipburger in combinatie met de heerlijke chilisaus is een geweldige combinatie die maar moeilijk geëvenaard kan worden. Ook de chickenstrips van dit fastfood restaurant stellen ons niet teleur. De krokante buitenkant en de malse, sappige binnenkant zorgen voor een heerlijke smaaksensatie.

Kip testen bij fastfoodrestaurants - Chili Chicken McDonalds.

2 – KFC

KFC houdt zich met kip bij de leest. Niks schreeuwt meer kip dan KFC. Ze zijn er dan ook heel goed in. Een variëteit aan kipgerechten kunnen hier besteld worden. Van bucket tot burger. Alles is gemaakt van kip. Zoals misschien wel te merken is, houden wij van pittig eten. Onze favoriete kip bij fastfoodrestaurants is in dit geval dan ook de Zinger Fire Stacker Burger. Deze kipburger is bekleed met een heerlijke, eigenzinnige chilisaus. Deze zorgt voor een overweldigende smaak. De dikke, sappige burger laat niks aan de verbeelding over. Een echte topper wat ons betreft!

Kip testen bij fastfoodrestaurants - Zinger Fire Stacker

3 – Tacobell

Ook Tacobell heeft verschillende gerechten met kip. Maar dan wel op Mexicaanse wijze bereid. Dit fastfoodrestaurant heeft dan ook nacho’s gemaakt van kip. Dit zijn gepaneerde, gefrituurde kipstukken in de vorm van chips. Omdat ze dun zijn, worden ze heerlijk krokant. Dip ze in de gesmolten kaas en een meesterwerk is geboren. Ook heeft Tacobell het voor elkaar gekregen een tacoschelp van kip te maken. Hoe bizar is dat?!

Kip testen bij fastfoodrestaurants - Chicken Nacho's Tacobell

Zijn jullie het eens met onze favoriete kipgerechten bij deze fastfoodrestaurants? Laat het ons weten in de reacties! Bij vragen kun je ons contact met ons opnemen. Wij komen dan zo snel mogelijk bij je terug! Vergeet ons ook niet te volgen op Facebook en Instagram!

Bye Before You Die!

Volg ons nu!
error

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *