Koolhydraten bingo, want fuck fitlife!

koolhydraten_bingo

Wij als professionele levensgenieters, ook wel studenten genoemd, worden een beetje moe van alle fitgirl en fitlife blogs. Een gezonde levensstijl om erbij te horen? Onzin! Je kunt zeker ook genieten van het leven, zonder constant bezig te zijn met hoe weinig koolhydraten er in jouw vegan, quinoa salade met chiazaad zitten. Waar de fitgirls overcompenseren met hun onhaalbare diëten en extreme ideologieën betreft lifestyle, overcompenseren wij de andere kant op.

Koolhydraten bingo!

Om deze eerste blog feestelijk af te trappen hebben wij besloten jullie te trakteren op een spel. Dit spel heeft alles te maken met waar wij het meest van houden, namelijk: koolhydraten! Deze week gaan we met dit onderwerp bingo spelen!

Pak onderstaande bingo kaart erbij en maak een rondje door je voorraadkast. Heb je een rij vol? Dan heb jij gewonnen! Stuur een foto van jouw volle bingokaart met de producten erbij naar info@fbyd.nl en wie weet win jij wel een doos frikadellen! Want zeg nou eerlijk, een doos frikadellen is gewoon wat je wilt.

Koolhydraten bingo

Toch willen wij graag nog even terugkomen op de koolhydraten. Want waarom hebben wij gekozen om dit als eerste onderwerp te kiezen voor onze blog? Simpel, omdat ze zo veelzijdig en lekker zijn! Je kan koolhydraten koken, pureren en bakken. Maar nee daar houdt het niet op. Het beste kun je je koolhydraten frituren, omdat frituren leven is.

Waarom wij bestaan

Met deze blog willen wij jullie ervan bewust maken dat de wereld de verkeerde kant op gaat. Wij gaan jullie helpen door een ander geluid te laten horen en jij kan ons hierbij helpen! Heb je heerlijke goudbruine recept-ideeën, tips of andere input? Laat het ons dan weten!

De komende weken gaan jullie nog veel meer van ons horen. Houd onze Facebook daarom goed in de gaten! Heb je al vragen? Vul dan het contactformulier in en wij komen zo snel mogelijk bij jou terug.

Vergeet niet je koolhydraten bingokaart met foto op te sturen en zoals wij altijd zeggen: Bye Before You Die!

Volg ons nu!
error

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *