Top 5 meest bestelde sauzen op thuisbezorgd.nl

top 5 meest bestelde sauzen op thuisbezorgd.nl

In deze blog presenteren wij jullie de top 5 meest bestelde sauzen op thuisbezorgd.nl.

5. Oorlog

Oorlogsaus. Een heerlijke combinatie van mayonaise, pindasaus en uitjes. De romige mayonaise maakt de pindasaus helemaal af. Zoals wij allemaal weten heerlijk bij friet. Dit is dan ook het gerecht waarbij oorlogsaus het meest gegeten wordt. Het verklaart hiermee de 5e plaats in dit rijtje.  Een frietje oorlog gaat er bij ons altijd wel in!

Top 5 meest bestelde sauzen op thuisbezorgd.nl

4. Pindasaus

Op nummer 4 van de meest bestelde sauzen op Thuisbezorgd staat de pindasaus. Helaas voor de pinda-liefhebbers, jullie favo saus heeft de top drie niet gehaald! Voor de mensen met een pinda allergie: gefeliciteerd! Pindasaus is anders dan oorlogsaus wel populair in combinatie met vrijwel alle snacks.

Plek vier en vijf, doen die er eigenlijk wel toe? Het was in ieder geval peanuts, laten we door gaan naar de top drie meest bestelde sauzen in Nederland! 

Top 5 meest bestelde sauzen op thuisbezorgd.nl

3. Mayonaise

Mayonaise op plek drie. Wie had dat gedacht? Wij hebben er wel een verklaring voor. Iedere Nederlander heeft minimaal twee potten mayonaise in de koelkast staan. En zoals Nederlanders zijn: “Waarom zouden we het er dan bij bestellen? Je bespaart een hoop door je eigen saus te gebruiken!”. Dit verklaart dan ook waarom de volgende sauzen op plek twee en een staan.

Top 5 meest bestelde sauzen op thuisbezorgd.nl

2. Speciaal

Onze persoonlijke favoriet op plek 2. De speciaalsaus. Nederland kent veel speciaal liefhebbers. Niet gek dat hij hoog scoort. Omdat het maken van speciaalsaus vaak te veel werk is voor de luie thuisbezorgd fan, wordt deze vaak besteld. Je bestelt via thuisbezorgd.nl. Het is niet zo dat je dat doet omdat je bepaald actief bent. Wisten jullie dat er mensen zijn die voor ketchup kiezen in plaats van curry? Hoe dan?!?

De nummer 1 van de meest bestelde sauzen op thuisbezorgd.nl: knoflooksaus

Op nummer 1 van de 5 meest bestelde sauzen staat knoflooksaus. Ook dit is volslagen verklaarbaar. Niks is zo lekker als knoflooksaus van je favo dönertent. Deze saus heb je nooit standaard in je kast staan. Om eerlijk op te biechten, wij bestellen meestal 10 extra bakjes. Je kan maar een voorraad hebben, toch?

Top 5 meest bestelde sauzen op thuisbezorgd.nl

Welke saus uit de top 5 meest bestelde sauzen op thuisbezorgd.nl is jouw favoriet?

We hopen dat jullie weer genoten hebben van deze blog. Vergeet ons niet te liken op Facebook en volgen op Instagram! Wil je graag meer van ons lezen? Dat kan! Bekijk ook eens de 4 hysterische snacks bij een snackbar. Laat je in de reacties achter wat je van de blog vond?

Bye Before You Die!

Volg ons nu!
error

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *