4 hysterische snacks bij een snackbar

Snacks bij een snackbar

In deze blog leggen wij jullie uit wat de 4 meest hysterische snacks bij een snackbar zijn. Na het lezen van de uiteenzetting zul je meer dan overtuigd zijn. Je zal nooit meer iets anders dan deze 4 snacks bestellen bij jouw favoriete snackbar.        

1. Jalepeño popper

Laten we beginnen met de meest onder gewaardeerde snack van Nederland: de Jalepeño popper. Hij is lang niet overal te bestellen, terwijl er zoveel potentie in zit. De Jalepeño popper bestaat uit drie elementen die elkaar perfect complementeren. Je zet je tanden erin en voelt gelijk de knisperende krokantheid.  Eenmaal hier doorheen kom je bij de jalepeño zelf. Deze heeft een bite en weerhoudt je nog even van de kaas sensatie. De witte kaas in de kern is zacht en vloeibaar. Naast de structuur passen ook de verschillende smaken perfect bij elkaar.

Jalapeño popper GIF - snacks bij een snackbar

2. Bitterballen met oude kaas

Oké, dit is toch wel even iets anders. Het hemelse van een bitterbal gecombineerd met de perfectie van oude kaas. Wij zien het dan ook liever als een mini kaasfondue in een krokant jasje. Aangezien de kerntemperatuur van deze balletjes van goud altijd rond de 80 graden ligt, wil je dit niet direct in je mond stoppen. Nee, je breekt ze open. Hierdoor krijg je de kans je friet of andere snacks te dippen in je mini kaasfondue. Ja, dit kun je ook met je snacks bij een snackbar doen. Wij zullen je niet raar aankijken.

Bitterballen GIF - snacks bij een snackbar

3. Loempidel

Ja, de naam is zeker kut. En je denkt, weer zo’n mix van bestaande snacks, kunnen ze niet met iets nieuws komen? Nou ja, dat vinden wij ook wel een beetje. Maar we hebben hem geproefd voor jullie frituur fanaten en wat een top ding is de loempidel zeg. Bij je eerste hap voel je je een beetje bedrogen aangezien je een zachte warme binnenkant verwacht van een loempia. Je bijt door en de onevenaarbare smaak van de frikandel komt je tegemoet. Natuurlijk kunnen we hier niks tegen inbrengen. Alles met een frikandel is goed. Wel zijn wij van mening dat hij wat droog is aan de binnenkant, maar dit is natuurlijk op te lossen met chili saus.

Loempidel - snacks bij een snackbar

4. Frikandel XXL

Wat is een top 4 favoriete snacks bij een snackbar zonder de frikandel XXL? Niks. Er is niks zo goddelijks als een frikandel XXL. Je zou ervoor kunnen kiezen deze kanjer, bestaande uit 3!!! normale frikandellen, te delen. Althans, dat is wat je zou doen als je deze blog niet zou lezen. JIJ zou er natuurlijk voor kiezen om hem gewoon te bestellen te vervanging van een normale frikandel. #mine

Overtuigd? Zei het toch. Wij hopen dat je van onze blog net zo veel genoten hebt als van de snacks bij een snackbar. Lees hier de andere lifestyle blogs!

Wat zijn jouw favoriete snacks bij een snackbar?

Heb je nog goede ideeën voor ons? Laat het ons dan weten in de reacties of via Facebook! Oh ja, vergeet ook niet onze pagina te liken en dit bericht te delen!

Frikandel XXL - snacks bij een snackbar

Bye Before You Die!

Volg ons nu!
error

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *