Taco Bell bezorgt via Deliveroo in Breda!

Taco Bell bezorgd via Deliveroo

Taco Bell bezorgt via Deliveroo! De fastfoodgigant zit al weer een tijdje in Nederland. Na een wat lastige start is het bedrijf weer helemaal terug. EN WAT ZIJN WE DAAR BLIJ OM. “What doesn’t kill you, makes you stronger” klinkt als een cliché. Dat is het ook. Maar het is wel zo. Dat we dit ooit nog mee mochten maken. Speciaal voor jullie hebben wij een bestelling gedaan met diverse producten. Hieronder lezen jullie alles over onze ervaring!

Onze bestelling – Taco Bell bezorgt via Deliveroo!

Oké, we willen een gevarieerd beeld geven van de verschillende gerechten die bij Taco Bell te bestellen zijn. Daarom hebben we gekozen voor de Crunchwrap, de Big Bell Box en de Chicken Nachos. Het is zo fijn dat je iedere bestelling naar jouw wens kunt personaliseren. Bij de crunchwrap kiezen we dan ook voor pork in combinatie met fire sauce. Bij de Big Bell Box kiezen we voor spicy chicken in combinatie met hot sauce. Nu is het tijd om te bestellen.

De bezorging

We vinden het heel lastig om de bezorging in dit geval een beoordeling te geven. De bezorger was vriendelijk en binnen de afgesproken tijd. Het eten was nog warm en is in goede staat ontvangen.

Het eten

Nou, daar gaan we dan. Vol verwachting openen we de zak waar al het goddelijks in zit. Als eerste de Chicken Nacho’s. Het bakje met nacho cheese saus zit mooi vol. De eerste chicken nacho wordt in de Nacho cheese saus gedipt… GEWELDIG. De Taco Bell ervaring op jouw eigen bank. So far, so good!

Taco Bell bezorgt via Deliveroo

Dan is het nu tijd om de crunchwrap te testen. Ook deze is met precisie gevuld en dichtgevouwen. De vouwnaden liepen daarnaast mooi in elkaar over. Gelukkig geen gat in het midden van de crunchwrap!

De Big Bell Box, heeft ons met zijn veelzijdigheid net zo verrast als de andere gerechten van deze bestelling. Het is Taco Bell gelukt ons de ervaring thuis te bezorgen, die we ook in het restaurant gewend zijn. Is dit bij jou ook het geval? Of juist helemaal niet? Laat het ons weten!

Taco Bell bezorgt via Deliveroo

Vond je dit nou een leuke blog? Volg ons dan op Facebook en Instagram! Of klik hier voor meer blogs, vers uit het vet!

Bye Before You Die!

Volg ons nu!
error

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *